Kraampjes en sfeer

Op de kerstmarkt in Düsseldorf vind je meer dan 200 kraampjes die verspreid zijn over verschillende pleinen in de stad. De kraampjes bieden een breed scala aan kerstcadeaus, -decoraties en -lekkernijen. Denk aan handgemaakte kaarsen, houten speelgoed, kerstversieringen en glühwein. Ook zijn er verschillende culinaire hoogstandjes te proeven, zoals gebraden worstjes, gepofte aardappelen en gebakken appels.

Wat de kerstmarkt in Düsseldorf zo bijzonder maakt, is de sfeer. Het historische centrum van de stad is omgetoverd tot een sprookjesachtig winterlandschap met prachtige decoraties en verlichting. Er zijn verschillende kerstpodia met live muziek en optredens van zangkoren en muziekgroepen. Bovendien zijn er verschillende attracties voor jong en oud, zoals een reuzenrad en een schaatsbaan.

Een ander hoogtepunt van de kerstmarkt in Düsseldorf is de unieke winkelervaring. Naast de kraampjes op de kerstmarkt, zijn er ook verschillende warenhuizen en winkels in de stad die zich volledig richten op de kerstperiode. Hier vind je een breed scala aan kerstcadeaus, -decoraties en -lekkernijen. Is je kerstpakket dit jaar niet bevallen dan vindt je hier zeker weten het perfecte kerstcadeau voor jezelf.

Praktische informatie

Düsseldorf is vanuit Nederland goed bereikbaar. Je kunt met de auto naar Düsseldorf rijden, maar het kan druk zijn in het centrum van de stad. Het openbaar vervoer is daarom vaak een betere optie. Er rijden treinen vanuit verschillende Nederlandse steden, zoals Amsterdam, Utrecht en Arnhem, naar Düsseldorf. De reis duurt ongeveer 2 uur. De kerstmarkt in Düsseldorf is doorgaans van half november tot begin januari geopend.

Zie ook:
Uw advertentie hier?
Bekijk per categorie
Meest bekeken