Parkeren bij Djurs Sommerland

Djurs Sommerland is gelegen in Nimtofte, Jutland, op ongeveer drie uur rijden van Kopenhagen. Je kunt het park bereiken met de auto, de trein of de bus. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de ingang van het park, waar je je auto kunt achterlaten.

Openingstijden Djurs Sommerland

Djurs Sommerland is geopend van mei tot oktober, van 10:00 tot 17:00 of 18:00 uur, afhankelijk van de dag. De ticketprijzen variëren afhankelijk van de leeftijd en het seizoen, maar je kunt online tickets kopen met korting. Een dagticket voor een volwassene kost tussen de 249 en 299 Deense kronen, afhankelijk van de datum. Een dagticket voor een kind (3-11 jaar) kost tussen de 199 en 249 Deense kronen. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen. Je kunt ook een seizoenspas kopen voor onbeperkte toegang tot het park gedurende het hele seizoen. Een seizoenspas voor een volwassene kost 599 Deense kronen, en een seizoenspas voor een kind kost 499 Deense kronen.

De attracties van Djurs Sommerland

In Djurs Sommerland kun je genieten van meer dan 60 attracties, die geschikt zijn voor jong en oud, voor durfals en rustzoekers. Het park heeft acht themagebieden, die elk een ander land of een andere stijl vertegenwoordigen. Zo kun je in Piratenland de piratenwereld ontdekken, waar je de spannende achtbaan Piraten kunt vinden, die de snelste en hoogste achtbaan van Denemarken is. Je kunt ook in Bondegårdsland de boerderijwereld ontdekken, waar je de gezellige achtbaan Skatteøen kunt vinden, die de langste waterachtbaan van Denemarken is. Je kunt ook in Mexicoland de Mexicaanse wereld ontdekken, waar je de spectaculaire achtbaan Juvelen kunt vinden, die de langste familieachtbaan van Denemarken is.

Naast deze themagebieden kun je ook genieten van andere attracties in het park, zoals DrageKongen, de langste hangende achtbaan van Europa, Thors Hammer, een interactieve darkride met 3D-effecten, Safari Busserne, een safari-rit met dieren uit Afrika, of Vandlandet, een waterpark met glijbanen en zwembaden.

Djurs Sommerland is een park waar je een Scandinavisch avontuur kunt beleven en genieten van een dag vol plezier en actie. Je kunt er niet alleen attracties vinden voor alle leeftijden, maar ook eten en drinken in een van de vele eet- en drinkgelegenheden die het park biedt. Je kunt er ook winkelen in een van de vele souvenirwinkels die het park biedt.

Djurs Sommerland is een park dat geschikt is voor gezinnen, vrienden of koppels. Het is een park dat je verrast met zijn diversiteit en kwaliteit. Het is een park dat je niet snel zult vergeten.

Zie ook:
Uw advertentie hier?
Bekijk per categorie
Meest bekeken