Parkeren bij Legoland Duitsland

Legoland Duitsland ligt ongeveer halverwege tussen München en Stuttgart, en is bereikbaar met de auto, de trein of de bus. Er zijn gratis parkeerplaatsen bij de ingang van het park, waar je je auto kunt achterlaten voor de dag. Je kunt ook online een parkeerticket boeken voor 6 euro per dag.

Openingstijden Legoland Duitsland

Legoland Duitsland is geopend van eind maart tot begin november, van 10:00 tot 18:00 of 19:00 uur, afhankelijk van de dag. De ticketprijzen variëren afhankelijk van de leeftijd en het seizoen, maar je kunt online tickets kopen met korting. Een dagticket voor een volwassene kost tussen de 39 en 49 euro, afhankelijk van de datum. Een dagticket voor een kind (3-11 jaar) kost tussen de 35 en 45 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen. Je kunt ook een jaarabonnement kopen voor onbeperkte toegang tot het park gedurende het hele seizoen. Een jaarabonnement voor een volwassene kost 109 euro, en een jaarabonnement voor een kind kost 99 euro.

Overnachten bij Legoland Duitsland

Als je meer tijd wilt doorbrengen in Legoland Duitsland, kun je kiezen voor een van de vele accommodatiemogelijkheden die het park biedt. Je kunt overnachten in een hotel, een vakantiepark of een camping, die allemaal in de buurt van het park liggen. Je kunt ook overnachten in een Lego huisje, een piratenkamer of een kasteelkamer, die allemaal aangepast zijn aan de thema’s van het park. De prijzen variëren afhankelijk van het type accommodatie en het aantal personen, maar je kunt online boeken met korting.

De Attracties van Legoland Duitsland

Legoland Duitsland is een themapark waar je meer dan 60 attracties kunt vinden, die geschikt zijn voor alle leeftijden en voorkeuren. Je kunt er bijvoorbeeld Lego City ervaren, waar je een auto kunt rijden, een vliegtuig kunt vliegen of in een fabriek kunt werken. Je kunt er ook de piratenwereld ontdekken in Piratenland, waar je op een boot kunt varen, waterkanonnen kunt schieten of over een touwbrug kunt lopen. Ook kun je de exotische wereld ontdekken in Avonturenland, waar je op een vlot kunt rijden, op een touwparcours kunt klimmen of een tempel kunt verkennen.

Legoland Duitsland is dus een park waar je een Lego paradijs kunt beleven en genieten van een dag vol plezier en creativiteit. Je kunt er niet alleen attracties vinden voor alle leeftijden, maar ook overnachten in een van de vele accommodaties die het park biedt. Heel leuk voor je kind bijvoorbeeld. 

Zie ook:
Uw advertentie hier?
Bekijk per categorie
Meest bekeken