Attracties

In Plopsa Indoor Coevorden zijn in totaal 24 attracties te vinden. De Wickiebaan is de enige achtbaan in het park en is gebaseerd op het populaire kinderpersonage Wickie de Viking.  De junior coaster neemt bezoekers over verschillende spannende afdalingen en bochten mee op een spannende reis door het Vikinglandschap. Een andere populaire attractie is de swing en twist Anubis. In de attractie zwier en draai je heen en weer in het thema van de serie Het huis Anubis. In de Vuurtoren schiet je in hoge snelheid omhoog om vervolgens in vrijval weer naar beneden te komen. Verder bestaat het park vooral uit kleine attracties zoals een zweefmolen, botsauto’s en een carrousel. 

Geschiedenis

Plopsa Indoor Coevorden is geopend op 29 april 2010. Na het succes van de verschillende Plopsaparken in België, zette Plopsa Group haar zinnen op uitbreiding naar Nederland. Na uitgebreid onderzoek kwam uiteindelijk de locatie in de buurt van Coevorden naar voren. In 2013 werd het park uitgebreid met een buitenterrein met diverse attracties. In 2016 werd een kinderboerderij, met als thema Heidi, aan het buitenterrein toegevoegd. Tegenwoordig is Plopsa Indoor Coevorden nog steeds een populaire gezinsbestemming in Nederland met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.

Review

Voor een dagje uit met de allerkleinste is Plopsa Indoor Coevorden perfect. Met tal van kinder attracties kunnen zij zich de hele dag vermaken, en de shows met de bekende Studio 100 figuren maken het tot een onvergetelijke dag. De prijs kwaliteit verhouding in het park is echter een stuk minder, de entreeprijs voor dit toch vrij kleine park is fors te noemen. En ook prijzen voor eten en drinken zijn aan de hoge kant. 

Openingstijden en prijzen

Plopsa Indoor Coevorden is het hele jaar door geopend. De openingstijden van het park variëren per periode en dag van 10:00 uur/10:30 uur tot 16:30 uur/17:00 uur. Regulier ticketprijzen zijn €13,50 voor kinderen tussen de 85 cm en 99 cm en €27,50 voor personen boven de 1 meter. Kijk voor actuele prijzen op de site.


Adres: Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen 

Zie ook:
Uw advertentie hier?
Bekijk per categorie
Meest bekeken